Mad science locatie Blauwe Morgenster2021-08-27T12:25:37+02:00
Mad science locatie Blauwe Morgenster

Locatie De Blauwe Morgenster

Nicolaas Cromhoutlaan 2

1462 JL

Middenbeemster


Activiteit is voor:

Mad Science komt weer op De Blauwe Morgenster met te gekke nieuwe lessen!

Na een knallende aftrap met een spectaculaire, nieuwe science show op 23-9-2021, kunnen leerlingen van groep 3 t/m 8 zich inschrijven voor de naschoolse wetenschap- en techniekcursus.

De cursus bestaat uit volledig nieuwe lessen, waardoor deelname ook geschikt is voor kinderen die al eerder hebben meegedaan.

De cursus is op donderdag om 14:15, vanaf 28-10-2021. De lessen duren een uur.

De kinderen worden zes weken lang meegenomen in de wondere wereld van experimenten, proefjes en demonstraties. Elke les staat een nieuw thema centraal en wordt de wetenschap en techniek die daarachter zit uitgelegd. Uiteraard gaat ook iedereen zelf aan de slag als een echte wetenschapper!

Na afloop van de show wordt de cursusinformatie aan de kinderen meegegeven. Minimaal 15 en maximaal 24 kinderen per cursusgroep. Bij minder inschrijvingen gaat de cursus niet door. Bij voldoende inschrijvingen (30+) kan er een tweede groep van start. Inschrijven kan t/m 13-10-2021. Schrijf alvast in op https://nederland.madscience.org/naschoolsecursus  nederland.madscience.org 

De kosten bedragen €72,-. Dit betaalt u aan mad science. Gaat uw kind op donderdag naar de BSO van Forte dan ontvangt u €16,- korting. Dit kunt u via bredeschoolbeemster@hotmail.nl terugvragen.

Buitenschoolse Opvang en Brede School activiteiten

Als uw kind, op een dag dat hij/zij naar de opvang gaat, meedoet met een activiteit vanuit de bredeschool heeft hij/zij recht op een korting van 50% tot een maximum van €16. U kunt bij de inschrijving van een activiteit dit aangeven. Dit wordt dan weer gecontroleerd door een medewerker van Forte.

Forte is echter niet in staat om kinderen naar een activiteit te brengen en/of halen. Hiervoor bent u zelf verantwoordelijk, mocht u hier iemand voor machtigen dan ontvangen wij hierover graag een bericht. Mocht de activiteit in hetzelfde pand zijn als waar de BSO gevestigd zit, dan zal Forte hier zorg voor dragen.

Heeft u uw kind opgegeven voor een activiteit dan ontvangen wij hierover graag een bericht.

Vriendelijke groet,

Forte kinderopvang
en
Edgar Rorije Coördinator brede school Beemster

Activiteit informatie

Periode: donderdag 28 oktober 2021 - donderdag 2 december 2021
Tijd: 14:15 - 15:15


Let op. Op deze dag(en) zijn er geen activiteiten:
maandag 10 juni 2019

Activiteit is voor 0 deelnemers