Mad science locatie Bloeiende Perelaar (opgeven via https://nederland.madscience.org/naschoolsecursus)2022-02-14T13:35:22+01:00
Mad science locatie Bloeiende Perelaar (opgeven via https://nederland.madscience.org/naschoolsecursus)

Locatie De Bloeiende Perelaar

Middenpad 1

1461 BW

zuidoostbeemster


Activiteit is voor:

Mad Science komt weer op De Bloeiende Perelaar met te gekke nieuwe lessen!

Op 10 maart krijgen de leerlingen een demoshow te zien. Na deze knallende aftrap met een spectaculaire, nieuwe science show, kunnen leerlingen van groep 3 t/m 8 zich inschrijven voor de naschoolse wetenschap- en techniekcursus.

De cursus bestaat uit volledig nieuwe lessen, waardoor deelname ook geschikt is voor kinderen die al eerder hebben meegedaan.

De cursus is op maandag om 14:15, vanaf 28-03-2022. De lessen duren een uur.

De kinderen worden zes weken lang meegenomen in de wondere wereld van experimenten, proefjes en demonstraties. Elke les staat een nieuw thema centraal en wordt de wetenschap en techniek die daarachter zit uitgelegd. Uiteraard gaat ook iedereen zelf aan de slag als een echte wetenschapper!

Na afloop van de show wordt de cursusinformatie aan de kinderen meegegeven. Minimaal 15 en maximaal 24 kinderen per cursusgroep. Bij minder inschrijvingen gaat de cursus niet door. Bij voldoende inschrijvingen (30+) kan er een tweede groep van start. Inschrijven kan t/m 20-03-2022.

Inschrijven op https://nederland.madscience.org/naschoolsecursus  nederland.madscience.org 

De kosten bedragen €72,-. Dit betaalt u aan mad science. Gaat uw kind op maandag naar de BSO van Forte dan ontvangt u €16,- korting. Dit kunt u via bredeschoolbeemster@hotmail.nl terugvragen.

Buitenschoolse Opvang en Brede School activiteiten

Als uw kind, op een dag dat hij/zij naar de opvang gaat, meedoet met een activiteit vanuit de bredeschool heeft hij/zij recht op een korting van 50% tot een maximum van €16. U kunt bij de inschrijving van een activiteit dit aangeven. Dit wordt dan weer gecontroleerd door een medewerker van Forte.

Forte is echter niet in staat om kinderen naar een activiteit te brengen en/of halen. Hiervoor bent u zelf verantwoordelijk, mocht u hier iemand voor machtigen dan ontvangen wij hierover graag een bericht. Mocht de activiteit in hetzelfde pand zijn als waar de BSO gevestigd zit, dan zal Forte hier zorg voor dragen.

Heeft u uw kind opgegeven voor een activiteit dan ontvangen wij hierover graag een bericht.

Vriendelijke groet,

Forte kinderopvang
en
Edgar Rorije Coördinator brede school Beemster

Activiteit informatie

Periode: maandag 28 maart 2022 - maandag 23 mei 2022
Tijd: 14:15 - 15:15


Let op. Op deze dag(en) zijn er geen activiteiten:
maandag 18 april 2022 maandag 25 april 2022 maandag 2 mei 2022

Activiteit is voor 0 deelnemers