Typecursus2020-05-02T09:52:54+02:00
Typecursus

Locatie De Blauwe Morgenster

Nicolaas Cromhoutlaan 2

1462 JL

Middenbeemster


Activiteit is voor:

Bij deze BSB activiteit leert uw kind in 14 weken blind typen.

Tijdens deze typecursus is er om de 2 weken op dinsdagen een contactmoment met de docent. De kinderen moeten zelfstandig (elke dag) online oefenen. De docent zal tijdens de contactmomenten helpen waar nodig, vragen beantwoorden en controleren of de kinderen hebben geoefend. Ook kan er tussentijds via e-mail contact worden gelegd met de docent om vragen te stellen.

Op deze dinsdagen zijn er contactmomenten: Deze data gaan door wanneer OPSPOOR akkoord heeft  gegeven dat de activiteiten door mogen gaan.

7  en 21 april, 12 en 26 mei, 9, 23 en 30 juni.

Er wordt gewerkt in het online programma van de typetuin:

De Beste Online Typecursus voor Kinderen

Met Typetuin leert je kind in 14 weken supergoed typen. Profiteer van:

Typelessen die zich naar het typeniveau van je kind aanpassen

Verhoogde motivatie voor kinderen door de vele spelelementen.

Een uitdagende, kindvriendelijke en leuke leeromgeving

De Typetuin is nu nog verder vernieuwd!

De leeromgeving van onze online typecursus is nog leuker en leerzamer geworden! Je leert blind typen en redt daarbij samen met verschillende karakters jouw tuin van de “leesetende plant”.

Met onder meer leerzame mini-games voor extra online typelessen, speciale aandacht voor begeleiding, diverse woordpakketten en modules om je woordenschat of spreekwoorden te oefenen.

Online typelessen met uitdaging en motivatie

De typeoefeningen in de Typetuin passen zich steeds aan. Dit hangt af van de snelheid waarmee je kind typt. Zo typt iedereen in de online typecursus op zijn eigen niveau. Als je een opgave niet goed maakt of begrijpt dan wordt de volgende opgave automatisch makkelijker. Zo blijft het blind leren typen uitdagend en wordt je kind steeds gemotiveerd om de typevaardigheid te verbeteren.

De online typelessen worden zo aangeboden dat iedere speler ongeveer 75% op niveau typt. Het kan dus wel eens voorkomen dat je kind een moeilijke of juist een hele makkelijke opgave krijgt. De online typelessen passen zich op het tempo van blind typen aan met nieuwe oefeningen. Iedere cursist heeft dus succeservaringen!

De online typecursus is altijd en overal te gebruiken

De online typecursus is altijd en overal te gebruiken. Zo gaat je kind op je eigen tempo door de cursus heen. De typeoefeningen maakt je kind zo vaak als nodig om steeds beter te leren blind typen met tien vingers.

De voortgang wordt iedere keer opgeslagen in ons centrale systeem. Je kind kan daardoor met de online typelessen gewoon doorgaan op het punt waar hij of zij de vorige keer is gestopt.

Bevordert de ontwikkeling van jouw kind

Typetuin werkt met een educatief beproefde methode die leergedrag bevordert. Je kind zal daarom met de typecursus online steeds sneller en beter leren blind typen met alle vingers. Wanneer je kind klaar is voor een examen dan geeft het systeem automatisch een signaal.

Alle statistieken zijn voor de ouders simpel te bekijken in de online rapportkaart. Zo heb je altijd inzicht in de voortgang van je kind.

{block_visual_alt}

 

 

Activiteit informatie

Periode: dinsdag 7 april 2020 - dinsdag 30 juni 2020
Tijd: 14:30 - 15:30


Let op. Op deze dag(en) zijn er geen activiteiten:
dinsdag 14 april 2020 dinsdag 28 april 2020 dinsdag 5 mei 2020 dinsdag 19 mei 2020 dinsdag 9 juni 2020 dinsdag 23 juni 2020

Activiteit is voor 25 deelnemers


Inschrijven voor Typecursus

Gebruik het onderstaande formulier om uw kind(eren) in te schrijven voor Typecursus. Er zijn nog 9 plaatsen beschikbaar.
Is uw kind lid van de BSO? Dan krijgt u korting. Maak gebruik van het BSO formulier.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit